Loono připomíná: Žiješ srdcem

Srdce - to je téma speciální výstavy, kterou můžete vidět na Designbloku. Přední designéři se tentokrát  inspirovali srdcem anatomickým. Ale jde o víc, seznamte se s projektem, který pomáhá.

 

Kdo je Loono?

 

Nezisková organizace - tým mladých lékařů, studentů lékařských oborů a dalších nadšenců, kteří se rozhodli pomocí workshopů, přednášek a videí přesvědčit ostatní, aby nezapomínali na své zdraví.

Vše začalo příběhem Kateřiny Vackové, která musela bojovat se zhoubným nádorem už ve svých 22 letech během studia na medicíně. Nad nemocí vyhrála a rozhodla se pomáhat druhým, aby se pomocí prevence nemuseli ideálně do žádného boje vůbec pouštět nebo aby díky včasnému odhalení nemoci zvýšili své šance na vítězství.

 

Srdce 12x jinak

 

Výstava Žiješ srdcem je součástí nejnovější kampaně, která si vzala za cíl ukázat, jak bychom se měli o srdce starat, ale také jak můžeme předejít kardiovaskulárnímu onemocnění a jak ho včas odhalit. 

Pro výstavu, kterou si budete moct prohlédnout na Designbloku, vytvořili přední designéři a malíři originální díla. Zapojil se například Maxim Velčovský, Maria Makeeva nebo Liběna Rochová a dalších devět umělců zvučných jmen. Pak se výstava přesouvá do DSC Gallery, kde zůstane až do 30. listopadu, kdy se koná dražba jednotlivých děl.

 

Colorplan pomáhá

 

Projekt je nám sympatický a rádi jsme ho podpořili. Loono si pro pozvánky na Designblok vybralo Colorplan v barvě srdce Bright Red a pro pozvánky na dražbu barvu Stone. Katalogy a pozvánky najdete v obálkách barvy Bagdad Brown a Bright Red.

Ve spolupráci se Studiem Činčera vznikly dárkové krabičky z kartonu v odstínech Smoke a China White. V nich najdete krásný šperk, který si můžete pořídit. Potěšíte tím nejen Loono, ale i sebe. Uděláte si radost a ještě přispějete na dobrou věc - a ten pocit stojí za to.

  

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500