Papíry pro případný styk s potravinami

V posledním čtvrtletí jsme zařadili do našeho sortimentu také papíry a kartony s certifikátem pro přímý styk s potravinami.  

Cocoa Shell

  • Papíry jsou dodávány ve 120, 300 a 350 gr.
  • Navíc jsou zajímavé tím, že do zanášky jsou přidávána vlákna ze slupek kakaových bobů, které se jinak bez užitku likvidují.
  • Primárně byl tento papír vyvinut pro předního anglického výrobce čokolád, jde vlastně o zabalení čokolády do svého původního obalu.

Natural Obidián

  • Je nabízený ve 120, 165 a 330 gr.
  • Jedná se o nejčernější karton s přírodním povrchem, který je na trhu.

Wibalin DFC

  • K dispozici ve 120 a 300 gr v černé a bílé barvě.
  • Ve 120 gr jde o klasický materiál určený na potahovanou kartonáž.
  • V samém závěru roku jsme uzavřeli dohodu s papírnou Gmund a máme k dispozici kolekci Gmund of Food. Tato kolekce má 4 odstíny se třemi různými povrchy. Jak je zvykem u papírny Gmund, jde o špičkový materiál na luxusní obaly.

Je k dispozici i manuál, který je nutné dodržet, aby i výsledný obal mohl být použit pro přímý kontakt s potravinami.

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500