Pomozte nám upravit sklad

Nebojte se, nechceme po vás žádné stavební práce. Jen bychom rádi věděli, které barvy při své tvorbě preferujete.

Rozšířili jsme sklad a nově budeme mít všech 50 barev v zásobě v dostatečném množství, aby nás žádný větší odběr nezaskočil, ale může se stát, že se sejde několik požadavků na stejnou barvu najednou. I to se samozřejmě řešit dá, obratem vám ji objednáme. 

Cesta z Hullu do Prahy

Ale jak možná víte, Colorplan se vyrábí v anglické papírně, takže to není právě za rohem a přestože dodací lhůty nejsou nijak dlouhé, vybraný papír si zkrátka hned neodnesete, i když ho zrovna tak akutně potřebujete. A to chceme změnit.

Vyberte si své barvy

Asi to znáte, ideálně mají zakázky nějaký harmonogram, kdy máte dost času zajistit veškerý materiál. Ale možná se vám občas také stává, že potřebujete něco řešit urgentně. Rádi bychom tedy slyšeli od vás, o jaké barvy máte zájem. Žádný strach, není to nic závazného a nejde o žádnou objednávku.

Je nám jasné, že se to špatně odhaduje, protože každá zakázka je jiná a pokaždé potřebujete něco jiného, ale podívejte se, kolik odstínů je třeba zelené nebo modré. Už teď možná víte, kterou z nich byste ve své tvorbě použili spíš a kterou naopak vůbec.

Prohlédněte si prosím celou paletu Colorplanu a dejte nám vědět, pro které barvy máme v našem skladu připravit větší prostor.

Hlasujte zde


Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500