Představujeme barevnou lepenku Colorflute – novinku v kolekci Colorplan

Oblíbená kolekce Colorplan se opět rozrostla. Kromě papírů, obálek a samolepicích archů v pestrých i neutrálních barvách v ní nově najdete také kvalitní lepenku.

Jedná se o unikátní obalové řešení navržené tak, aby vyhovalo nejnáročnějším požadavkům designérů i značek. Na lepenku je možné tisknout různými technikami, dá se snadno vysekávat a skládat. Je jako stvořená pro výrobu malých krabiček, které můžete poslat klientovi rozložené. Nezaberou tolik místa a sám si je snadno a rychle složí.

Máte na výběr z více než 1 000 kombinací

Lepenku Colorflute si můžete nakonfigurovat přesně tak, jak potřebujete. Vybíráte si ze všech 55 barev Colorplanu a 24 ražeb. Skvělé je, že každá strana může být jiná. Díky tomu sestavíte obal, který může mít odlišnou vnitřní a vnější část, a je jen na vás, jestli zvolíte variantu tón v tónu nebo naopak kontrastní barvy.

Colorflute si můžete prohlédnout ve vzorníku

Vzorník Colorflute navrhlo kreativní studio Made Thought, které znáte například z projektů Možnosti papíru Colorplan, a vyrobila společnost Liquorice Press.

Jde o krabičku 175 g E-Flute Kraft ve dvou barvách, vnější část je barva Bright Red a vnitřní část Candy Pink, opatřenou nálepkou Colorplan. Už samotná krabička představuje inspirativní ukázku, co všechno můžete z Colorplanu vyrobit. Uvnitř je 12 karet, které vám představí různé barevné kombinace a ražby.

Pokud s lepenkou pracujete a chtěli byste si tuto novinku prohlédnout, kontaktujte nás na spaper@spaper.cz, vzorník vám rádi zdarma pošleme.

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500