Svatební oznámení a jmenovky z Colorplanu

Léto je oblíbeným svatebním obdobím. Přinášíme vám inspiraci a tipy na odstíny svatebních oznámení, obálek, jmenovek a dalších tiskovin.

Svatební trendy

 

Každá svatba bývá v určitém tónu, ve kterém jsou obvykle sladěné květiny, výzdoba obřadního sálu a svatební tabule. Velmi pěkně vypadá, když je i oznámení navržené v souladu s touto vybranou barvou. Stává se tak první vlaštovkou, která předesílá, v jakém tónu se bude celá svatba odehrávat.

V poslední době jsou "in" zejména studené odstíny. Stále populárnější je světle šedá a pozadu nezůstávají ani různé odstíny béžové. Ty se hodí zejména pro svatby, kterým dominují přírodní tóny a materiály. Velkým trendem poslední doby jsou "lesní svatby". Výzdobu z juty a sisalu skvěle doplní odstíny Mist nebo Stone.

V souvislosti s velkou oblibou stylu Provence jsou už pár let vyhledávané také různé odstíny fialové. Pro levandulovou svatbu je jako stvořený krásný odstín Lavender.

Bílá, elegantní a nadčasová

 

Nesmrtelnou klasikou je svatební oznámení v bílé barvě. Ale jak sami víte, není bílá jako bílá. Colorplan můžete mít v pěti různých odstínech této oblíbené neutrální barvy. Dalšími častými barvami je pak světle modrá nebo růžová. Jednou z nejoblíbenějších barev Colorplanu celkově je Candy Pink.

Budoucí novomanželé, kteří chtějí jít proti proudu a sázejí na originalitu, se naopak nebojí netypických zářivých, ale i ponurých barev. A ti nejodvážnější se nezaleknou dokonce ani černé. Ano, i ta může hrát hlavní roli. V kombinaci se světlou barvou vypadá velmi elegantně.  

Colorplan: 51 barev papírů a 51 barev obálek

 

Velkou předností Colorplanu je, že každý z 51 odstínů má k dispozici rovnou několik velikostí obálek v úplně stejné barvě. Zajímavě ale také vypadá kombinace bílé a jiné barvy, ať už zvolíte bílou pro oznámení a vložíte jej do barevné obálky nebo naopak. Papíry a kartony můžete vybírat z 8 různých gramáží. Jinou gramáž tak můžete mít pro oznámení a jinou pro jmenovky.

Jestli vás zrovna v nejbližší době svatební zakázka nečeká, můžete papíry a obálky Colorplan využít k tvorbě jakýchkoli pozvánek. Prohlédněte si ukázky ve fotogalerii a když byste chtěli vidět nějaký odstín, kontaktujte nás. Rádi vám zašleme zdarma vzorek.

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500