Cocoa - čokoláda zabalená do čokolády

Anglický výrobce papíru James Cropper vyvinul inovativní technologii pro zpracování skořápek z kakaových bobů, která je schopna využít je jako odpad a dát tak možnost milionům čokolád být zabalené v papíru, který vychází z jejich původního obalu.

Slupka představuje cca 12 % samotného bobu, schopnost vyrábět takto všestranný papír ze zbytků výroby čokolády znamená významný průlom pro potravinářský a obalový průmysl. V podstatě se jedná o biorecyklaci.

Vyvinutí řady Cocoa a dosažení certifikátu pro použití pro styk s potravinami je opravdu velký úspěch.

Tento papír se vyrábí v 7 zemitých odstínech a odstín Cocoa Shell má právě certifikaci pro styk s potravinami.


Cocoa nabízí inteligentní řešení recyklace jinak vyhozených organických materiálů. Tato řada nabízí výběr barvy a "čistého svědomí".

Více informace najdete zde: www.jamescropper.com/collection/cocoa

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500