Colorplan podporuje studenty

Studujete design, fotografii nebo jiný umělecký obor, kde pracujete s papírem? Pak pro vás máme skvělou zprávu.

Ve spolupráci se společností G . F Smith bychom rádi podpořili nové talenty a poskytli jim materiál pro studijní tvorbu. Naše nabídka je určená pro studenty uměleckých vysokých škol.

Papír můžete využít například pro svou semestrální, bakalářskou nebo diplomovou práci. Je jen na vás, jestli to bude kniha, 3D objekt nebo třeba návrh korporátního stylu.

Největší paleta barev na trhu

V ikonické kolekci Colorplan najdete 55 barev v 8 různých gramážích. Vyberte si, jaké se vám hodí. Jestli si je chcete nejdřív prohlédnout nebo porovnat konkrétní odstíny, pošleme vám zdarma vzorník. Počet kusů a barev není určený, vše je o domluvě.

Jak získat Colorplan pro studijní tvorbu

  • Kontaktujte nás e-mailem a krátce představte svůj projekt.
  • Napište, jaké papíry by se vám hodily (barvy, formát, gramáž, počet).
  • Jestli nemáte jasnou představu, rádi vám poradíme.
  • Papír vám poskytneme z našeho skladu nebo objednáme z Anglie.
  • Domluvíme se na způsobu a termínu předání.

Co za to

Veškerý materiál od nás obdržíte zdarma, platíte pouze poštovné. Pokud jste z Prahy nebo sem máte cestu, můžete využít osobní odběr v naší kanceláři.

Až bude vaše dílo hotové, zašlete nám jeho popis a fotky. To je jediná podmínka. Rádi uvidíme, co jste z Colorplanu vytvořili. Vaši realizaci představíme na našem blogu, na sociálních sítích a pošleme do Anglie, aby si ji mohli prohlédnout také v G. F Smith.

Na závěr ještě zmíníme, že se nejedná o soutěž. Nemáme žádná konkrétní kritéria, podle kterých bychom projekty vybírali. Rádi bychom vyhověli všem, ale naše možnosti nejsou bohužel neomezené. Jestli se vám nabídka líbí, neváhejte a ozvěte se co nejdřív. Těšíme se na vaše nápady.

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500