Designové obálky, které obletěly svět

I v dnešní online době mají dopisní obálky stále své místo. E-maily, smsky a další mobilní aplikace jsou fajn, ale co si budeme povídat, papír je papír. Inspirujte se v naší fotogalerii

Rychlost elektronické komunikace je bezkonkurenční, to jednoznačně. Ale jsou vzácné okamžiky, které si přeci jen zaslouží trochu víc než pár kliknutí. Svatba, narozeniny, výročí, Vánoce nebo nový rok – to jsou jen některé z příležitostí, kdy většinou sáhneme po klasickém papíru a dopisní obálce. A nemusíme ji ani posílat poštou, není nad osobní předání.

V řadě Colorplan najdete nejen grafické papíry a kartony, ale také poštovní obálky. Jsou vám k dispozici ve všech 51 barvách. Můžete zvolit stejný odstín papíru i obálky nebo sladit dva podobné pěkně tón v tónu. Dokonce si můžete vybrat z různých struktur, které vypadají opravdu luxusně. Barevné obálky jsou také ideální pro firmy, které chtějí mít jednotnou vizuální identitu. 

A velký výběr vás čeká i v rozměrech a gramážích. Někdy stačí ta základní, ale třeba PF ze silného kartonu vypadá podstatně lépe v obálce odpovídající gramáže. Skvělé je, že všechny poštovní obálky jsou k dispozici jak v "olizové", tak v samolepicí variantě.

Řada obálek Colorplan – výběr, který vás překvapí

  • 51 barev
  • 3 gramáže
  • 20 struktur
  • 7 velikostí

Dost bylo povídání, následuje slíbená fotogalerie. A že je tentokrát hodně obsáhlá. Najdete v ní přehlídku colorplanových obálek od designérů z různých koutů světa. Společnosti G . F Smith se jich podařilo získat opravdu hodně. Vybrali jsme pro vás ty nej. Některé jsou nadepsané kaligrafickým písmem, jiné zdobené ražbou nebo slepotiskem. A uvidíte tu i velkou část odstínů palety Colorplan. 

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500