Dnes odpad, zítra prémiový obal: Wibalin Recycled

Kolekce papírového potahového materiálu Wibalin se rozrostla o novou řadu, tentokrát ekologickou. Představujeme 100% recyklovaný materiál Wibalin Recycled.

Jde o produkt švýcarské společnosti Winter and Company, která v souladu se svým heslem udržitelnost chce dát použitému papíru a kartonu ještě druhou šanci.

Odpad recykluje na novou surovinu, a tím snižuje dopad na přírodní zdroje, jako jsou stromy a voda, ale také na energii. Wiblin Recycled se skládá výhradně z recyklovaných vláken (60 % tvoří odpad papírenského průmyslu a 40 % odpad sběrový).

Certifikáty a osvědčení jako důkaz

Wibalin Recycled získal několik certifikátů, jako je Vegan (při výrobě nebyly použity žádné živočišné suroviny) nebo FSC Recycled (produkt vyrobený pouze z recyklovaného dřeva nebo papíru). Také splňuje normu ISO 14001.

Na co můžete Wibalin Recycled použít

  • potahy a předsádky knih, encyklopedií, diářů
  • potahovanou kartonáž
  • dárkové tašky
  • cedulky, visačky
  • a další designové projekty podle vaší fantazie

Vyberte si z barev naší planety

Na výběr máte 16 krásných odstínů. Jsou inspirované rostlinami: vanilka, eukalypt i nerosty: slída, čedič, ale také přírodními jevy nebo zeměpisnými názvy. Mezi barvami tak najdete třeba vánek (Breeze), bouřku (Storm), soumrak (Dusk) a nechybí místa jako Sahara nebo Arizona.

Napište si o vzorek zdarma

Jakýkoli odstín Wibalinu Recycled vám rádi objednáme. Minimální množství je 20 archů od jedné barvy. Nemáte zkušenost s potahovými materiály? Chcete si novinku nejdřív vyzkoušet? Rádi vám pošleme vzorek, kontaktujte nás.

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500