OKOLO slaví 10 let novou publikací – fotoreportáž z křestu

Kreativní skupina OKOLO oslavila během loňského Designbloku 10 let svého působení. Po akci, kde se promítala slideshow realizovaných projektů, vznikl nápad na ještě jeden formát ohlédnutí – knižní.

Napodruhé to vyšlo: křest, zábava i tombola

 

Křest byl původně naplánovaný na jaro, ale přišel koronavirus a tak musel být ze dne na den zrušený. Přesto to trojice OKOLO, kterou tvoří Matěj Činčera, Jan KlossAdam Štěch, nevzdala. Uběhlo pár měsíců a zářivé plakáty lákaly na nový termín.

Tentokrát to vyšlo a 9. července bylo v bistro-baru Poslední Skaut na Žižkově plno. Kromě představení a pokřtění knihy čekala na přátele a příznivce skupiny hudební produkce. Postarali se o ni DJ Kotanyi, DJ Zerwox, Idea & Martin Matys a DJ Záles.

Publikace OKOLO 10 YEARS OF WORK 10 YEARS OF FUN nabízí dva pohledy

 

Při listování knihou si můžete z jedné strany prohlédnout projekty z let 2009-2019, z druhé pak stovky fotografií osobních momentů a vzpomínek ze stejného období. Nenajdete je na bílých stránkách, ale na výrazném žlutém papíru Colorplan Factory Yellow, který tvoří celou vnitřní část obsáhlé publikace. Ta je sama o sobě dalším povedeným kouskem trojice OKOLO. Jestli ji chcete mít ve své knihovně, tak neváhejte, jde o limitovanou edici. Vydáno bylo jen 150 výtisků.

Skupině OKOLO gratulujeme k její desítce i krásné publikaci a těšíme se na další spolupráci. Atmosféru celé akce si můžete vychutnat i vy. Podívejte se, jak ji svým objektivem zachytil Lukáš Matoušek. Jeho fotky najdete ve fotogalerii.


 

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500