Pozvánka na narozeniny nebo na oslavu jako malé umění

Sezóna plesů, rautů a dalších společenských událostí je tady. Žádná významnější akce se neobejde bez pozvánky. Pro inspiraci vám přinášíme galerii originálních pozvánek z celého světa.

Dokonalá pozvánka, to chce nápad a precizní provedení. Hlavní roli hraje výběr materiálu a také následné zpracování, ať už se jedná digitální tisk nebo jiné techniky. Velmi oblíbená je ražba fólií, slepotisk nebo výsek laserem. Krásně vypadají skládané a prostorové 3D pozvánky. Ano, je to tak, i pozvánka se může stát malým uměleckým dílem.

Pozvánka je vizitkou události

Zásadní informace, jako je termín a místo konání akce, nesmí chybět, to je jasné. Ale právě styl a provedení pozvánky může napovědět mnohem víc. Jinak bude vypadat oficiální pozvánka mezinárodní společnosti na výroční zasedání a jinak pozvánka na party. Co se týká barev a typografie, u firem se vychází především z manuálu jednotného vizuálního stylu.

Zato u neformálních akcí je prostor pro fantazii daleko větší. Při tvorbě narozeninové pozvánky se můžeme řídit třeba tím, jaké barvy má oslavenec rád. Pozvánka na večírek může být klidně ve výrazných odstínech. I její text může být "odvázanější" a vtipný.

V poslední době se objevují také ručně nadepsané obálky. Pokaždé to samozřejmě nejde, zvlášť když je potřeba oslovit hodně hostů. Ale můžeme si pomoct výběrem zajímavého fontu připomínajícího kaligrafické písmo.

Formát pozvánky? Jaký chcete

Dlouhodobě hraje prim pozvánka 210x99 mm s obálkou DL. Ale jak můžete vidět v galerii, možnosti jsou neomezené. Dnes můžete mít pozvánku jakýchkoli tvarů a rozměrů.

V kolekci Colorplan najdete všechno, co pro pozvánky potřebujete

Skvělé je, že řada Colorplan zahrnuje kromě papírů a kartonů také obálky. Můžete tak mít stejnou barvu pozvánky i obálky nebo je pěkně sladit tón v tónu. A že je z čeho vybírat, 55 odstínů už je opravdu pestrá paleta. Obálky jsou k dipozici v sedmi velikostech a na zakázku vám G. F Smith vyrobí i jiný nestandardní formát.

Jakýkoli materiál pro tvorbu pozvánek si u nás můžete objednat. Také vám je rádi vyrobíme. Ať už řešíte pozvánky na narozeniny, na svatbu nebo na jinou společenskou událost, neváhejte se na nás obrátit. Zajišťujeme kompletní produkci, od návrhu po finální zpracování. Inspiraci najdete v naší galerii. 

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500