Přípravy na Designblok jsou v plném proudu

Designblok se blíží a my na něm ani letos nebudeme chybět. Přijďte se na nás podívat. A na co se můžete tentokrát těšit? Hned se to dozvíte, jen čtěte dál.

Letos jsme se rozhodli věnovat celý prostor našeho stánku řadě papírů a kartonů Extract, protože bychom vám ji rádi více představili. Budete si moct prohlédnout všech deset barev, které do této kolekce patří, i obě gramáže. O instalaci se stejně jako v minulých letech postará Studio Činčera, kde právě ladí poslední detaily.

Spotřeba jednorázových kelímků od kávy je alarmující. Jen ve Velké Británii je to 7 milionů denně. Společnosti G . F Smith, která je tvůrcem celé myšlenky, se podařilo zjistit zajímavá data o používání kelímků v několika dalších zemích z celého světa. Zajímá vás, kolik je to třeba ve Francii nebo v Německu? Během Designbloku se to dozvíte.

Designblok Prague International Design Festival - Výstaviště Praha Holešovice - 25. - 29. 10. od 10.00 do 21.00 hodin

Tak nezapomeňte a přijďte se na nás podívat. Budeme se na vás těšit od čtvrtka do pondělí a také jsme si pro vás připravili malé překvapení. Najdete nás stejně jako vloni v Openstudiu. Tak brzy na viděnou. Zatím se můžete podívat, jak vypadala instalace v Paříži, kterou pro vás vyfotili kolegové z Francie.

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500