Síla bylin se ukrývá v Colorplanu

O studiu Rozbíjím se jsme psali jsme už v únoru, když do Colorplanu zabalilo svou úžasnou valentýnskou edici čokolád. Stejně jako my bude na Designbloku. Co si připravilo?

Můžete se těšit na limitovanou edici dvou nových čokolád na téma Síla bylin. Letošním tématem festivalu je jídlo a kromě čokolád budete moct ochutnat také čtyři exkluzivní dezerty. Ty budou k dostání jen během výstavy a máte na výběr ze sladké i slané varianty, tak instalaci Rozbíjím se určitě nevynechte.

 

V hlavní roli Hildegarda z Bingenu

 

Pro tým studia byla hlavní inspirací magistra, vizionářka, filosofka, zkrátka žena, která naprosto přesahovala rámec své doby. Narodila se v roce 1098 a už od čtyř let pobývala v klášteře, kde se vzdělávala. Byla opravdu výjimečná - dokonale rozuměla léčivé moci bylin a minerálů a uměla ji také správně využít.

Psala sakrální chorály a filosofická díla o zjeveních a vizích, které ji provázely po celý život. Zabývala se chodem universa a dokonce vymyslela svůj vlastní jazyk, který jí sloužil k popsání zatím nedefinovaných věcí a pojmů.

 

Potěšte své smysly

 

V první čokoládě značky Michel Cluziel, druh Mokaya 66 % z Mexika, typ Premier Cru je šípkový prach a byla zauzena tomkovicí vonnou. Druhá čokoláda je značky CasaLuker, druh Santander 85 % z Kolumbie a obsahuje estragon a lístky koky. Zajímavé je, že kakaové boby této značky vyrostly na sopečném podloží a díky tomu jsou zařazené v kategorii vrcholné kvality — Fino de Aroma. Studio Rozbíjím se kromě Colorplanu použilo také papír Cocoa. Kakaové boby tak nejsou jen v čokoládě, ale stylově i v obalu.

S novou edicí se můžete seznámit prostřednictvím krásných fotografií Bet Orten, fotografky s mystickými zájmy, která analogovým fotoaparátem zachytila Johanu Matouškovou, nadanou herečku a vzyvatelku přírodních sil. O produktové fotografie se postaral Michal Ureš.

 
Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500