Síla kamene a syrovost rzi: Corvon Rock & Corvon Rust

Jeden imituje kámen, druhý rez a oba obsahují z 50 % vlákna vyrobená ze sběrového odpadu. Představujeme potahový materiál v neotřelém designu.

V kolekci Corvon najdete 19 řad s různými povrchy převážně technického vzhledu. Tvoří je desítky struktur a barev. Skládají se z papírové báze a akrylátového nátěru.

Corvon Rock – inspirace přírodou

Drsný a syrový, přesto ušlechtilý – další produkt inspirovaný přírodou. Corvon Rock je natíraný papír, který vizuálně a hapticky napodobuje skutečný kámen. Podobu kamene umocňuje jeho drsný povrch a přirozená ražba. Můžete ho mít v 10 různých barvách a strukturách.

Corvon Rust – inspirace městem

Corvon Rust je inspirovaný městským prostorem a napodobuje oxidovaný kov ve všech jeho aspektech. Drsnost v kombinaci s různorodým kovovým povrchem je skvělou příležitostí pro projekty s originálním designem. Vybírat můžete z 5 barev a povrchů.

Certifikáty

  • Certifikát FSC
  • Reach Compliant
  • PCW (použití vláken vyrobených ze sběrového odpadu).

Příklady použití

Jak Corvon Rock, tak Corvon Rust jsou velmi pevné a odolné. Můžete je použít při tvorbě knižních vazeb, prémiových obalů, dárkových krabiček, tašek, desek jídelních lístků. Dají se dekorovat ražbou i slepotiskem.

Ukázky realizací si můžete prohlédnout ve fotogalerii. A jako obvykle, máme pro vás také vzorky zdarma. Jestli plánujete projekty, pro které by se vám tento unikátní materiál hodil, napište si o ně na spaper@spaper.cz.
 

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500