Valentýnská edice čokolád Rozbíjím se se ukrývá v Colorplanu

Rozbíjím se - projekt na pomezí gastronomie a designu - zahrnuje unikátní kolekci čokolád podle vlastních originálních receptur, které navrhuje stejnojmenné food design studio.

Jakmile je zmíněný design, je jasné, že výjimečné čokolády si žádají také výjimečný obal. A na něm si autorky dávají pokaždé záležet. Kateřina Tomišková popisuje, proč padla volba na Colorplan a jak se s ním pracovalo.

Design obalu

"Design obalu je pro nás jedním ze zásadních střípků, který dotváří myšlenku o čokoládách. Pečlivě si vybíráme materiály, se kterými pracujeme, a již samotný papír nás fascinuje.

Jeho struktura, která si vás získá na první dotyk, a barva, kterou máte stále před očima. U papíru Colorplan jsme hned věděli, že čokolády Rozbíjím se si zaslouží vzájemné propojení."

Volba pro Valentýnskou edici

"Pro Valentýnskou edici jsme hledali papír světlý s teplejšími tóny a jemnou strukturou. Colorplan podtrhl koncept edice a pracovalo se nám s ním velmi dobře. Zabalili jsme do něj francouzskou hořkou čokoládu Pralus Madagascar 75 % se sušenou malinou a růžovým pepřem a přiložili kartičku, na kterou lze napsat osobní vzkaz.

Celá myšlenka však nespočívá v tom, co se napíše, hlavně s Láskou. Naše Láska je pak vyjádřena tímto příběhem: "Nikdy nevytáhneš zlatý šíp zapíchnutý v srdci."

Více o projektu najdete na www.rozbijimse.com. Prohlédněte si fotografie Petry Bejdové.

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500