Výrobky, které zdobí etikety z Colorplanu

Vaše oblíbená řada papírů a kartonů se nedávno rozrostla o samolepicí papír. Máme pro vás fotogalerii, ve které najdete ukázku designových samolepek na konkrétních produktech.

Neustálý vývoj a inovace - to je jedna z vizí britské společnosti G. F. Smith. A právě proto v anglickém Hullu řadu Colorplan neustále vylepšují a rozšiřují o nové produkty. Velký výběr barev, gramáží a struktur už je samozřejmostí, k tomu nám před časem přibyly obálky a posledním "přírůstkem" je samolepicí papír. Ten nám udělal velkou radost, protože jste si o něj už dlouho psali. Velký zájem byl i v dalších zemích, tak bylo vaše přání vyslyšeno.


Samolepky Colorplan v 15 nejžádanějších barvách


Výsledkem náročného procesu výroby a testování je samolepicí papír, na který můžete tisknout, co potřebujete. Hodí se jak pro digitální, tak ofsetový tisk. Bez problémů zvládá i další tiskové techniky, jako je ražba fólií, sítotisk nebo litografie. Skvělé je, že získal certifikát pro nepřímý styk s potravinami.

Samolepicí papír můžete mít v 15 barvách, které jsou naprosto shodné s odstíny Colorplanu, což je skvělé pro jednotný vizuální styl. Ve stejné barvě můžete mít vizitku, pozvánku, obálku, samolepku a cokoli dalšího. Máme pro vás první ukázky výrobků, na kterých jsou nálepky a etikety v různých provedeních a odstínech.

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500