Máme pro vás fotoreportáž z Designbloku

Děkujeme všem, kteří jste se na nás přišli podívat, bylo milé se s vámi setkat a popovídat. A jestli jste se na Designblok nedostali, můžete si prohlédnout naši fotogalerii.

Mrzí nás, že celá akce musela skončit dřív, ale znáte to "dešti ani větru neporučíš". Naopak nás potěšilo, že náš stánek byl jedním z nejfotografovanějších a většina návštěvníků neodolala procházce "barevným lesem", jak jsme si naši expozici pojmenovali.

 

Colorplan rovnou 4x

 

Kromě našeho stánku, kde jste mohli vidět všech 51 barev pěkně pohromadě, jste se mohli s Colorplanem setkat i na dalších místech Výstaviště. Jen kousek od nás byla Lucie Houdková se svými krásnými šperky a ve vstupní hale jste nemohli minout stánek Rozbíjím se s novou kolekcí úžasných čokolád Síla bylin v colorplanových obalech.

A na Designbloku se nezapomíná ani na dobré skutky. Hlavním charitativním partnerem byla nezisková organizace Loono se svým projektem Žiješ srdcem, se kterým jste se mohli seznámit prostřednictvím různých podob srdce od 12 předních designérů a malířů nebo si zakoupit přívěsek v dárkové krabičce z Colorplanu.

Už teď vám můžeme slíbit, že plánujeme účast na Designbloku i v roce 2018. A teď slíbené fotky.

Nechcete přijít o další články?
Zde vyplňte svůj e-mail
Také můžete sledovat naší stránku na Facebooku
Logo
296 365 500